Om oss

Historien bakom bajspasar.net börjar med att Jocke med sambo köpte Chili, en labrador retriever, i slutet av sommaren 2011.

Som alla nyblivna hundägare var det mycket att tänka på. Bajspåsar känns ju fullt naturligt att ha hemma men ofta var tillgången begränsad i hundskåpet och det tog ett bra tag innan vi hittade rätt kvalitet. Ett behov uppdagades!

Både Joakim och Elisabeth har bakgrunder som egenföretagare med lite olika projekt och såg här ytterligare möjligheter! Gratis är ju gott och sedan tidigare hade Joakim diskuterat med sin mor, Elisabeth (som också driver ett entreprenörsbolag fokuserat på sälj) att han ville ha ett projekt som vänder sig till både företag och privatpersoner.

Sagt och gjort, här har du resultatet; gratis bajspåsar hem i brevlådan finansierat av våra snälla och intressanta samarbetspartners som sänder sina budskap till dig i påsarna!

Inresset från marknaden har varit väldigt stort. Vår största fördel är förstås att vi jobbar med människor, alla mottagarna, som vi får ge service åt!

Har även du en fråga så tveka inte att kontakta någon av oss!
För allmänna frågor, tips, idéer och förslag, joakim@bajspasar.net.

För dig som vill stödja vårt projekt och / eller synas i vår växande marknadsföring, elisabeth@bajspasar.net.

Övriga mail och meddelande skickas till info@bajspasar.net.